A XI. Magyar Természetvédelmi Biológiai Konferencián mutattuk be programunk céljait

A Magyar Biológiai Társaság Környezet- és Természetvédelmi Szakosztálya, az Eszterházy Károly Egyetemmel, a Bükki Nemzeti Park Igazgatósággal és az MTA Ökológiai Kutatóközponttal együttműködésben tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Magyar Természetvédelmi Biológiai Konferenciát Egerben, 2017. november 2-5 között.

A konferencia ezúttal a hazai természetvédelmi kutatások és gyakorlat sikereit és tanulságait, a hosszútávú biodiverzitás változásokat és tendenciákat, valamint a természetvédelem hazai és nemzetközi szakpolitikai és társadalmi kapcsolódásait helyezte előtérbe.

Mivel a XI. MTBK továbbra is kiemelt küldetésének tekinti a magyar természetvédelemben részt vevő felek közötti párbeszéd és eszmecsere elősegítését, így a nyitott rendezvényre határainkon innen és túlról egyaránt érkeztek érdeklődők.

Dr. Vadász Csaba, természetvédelmi őrkerület-vezető, OAKEYLIFE projektkoordinátor (KNPI) az OAKEYLIFE projekt céljait, tervezett tevékenységeit mutatta be a konferencia poszter szekciójában. A konferencia résztvevői közül többen személyesen érdeklődtek (kérdéseket, észrevételeket tettek), illetve sokan (száznál többen) tekintették meg a posztert.

Hírek konferencia networking