Kecskeméti vállalkozónők előtt mutatkozott be az OAKEYLIFE

Trendalelke Vállalkozónői Reggelin vett részt Abonyi Anita, az OAKEYLIFE projekt pr-koordinátora 2018. január 25-én, s mutatta be a projekthonlapot, mint példaértékű unikumot.

A Kecskemét és környéki vállalkozónőknek rendezett havi rendszerességű találkozón minden alkalommal a vállalkozások fejlesztése és izgalmas aktualitások, érdekességek szerepelnek. Januárban a hatékony elérést biztosító honlapok fejlesztésének témája állt a középpontban. Pajkó Andrea, a reggeli megálmodója és rendezője felkérte Abonyi Anita pr-koordinátort, hogy mutassa be érdekességként az OAKEYLIFE programot és a frissen elkészült projekthonlapot, annak technikai és egyedi jellegzetességeivel.

Abonyi Anita elmondta, hogy az OAKEYLIFE program különlegessége abban áll, hogy a társadalom széles rétegére, ezen belül a családosokra hosszú távú hatással bír. Olyan mintaprogrammá válhat a következő 5 év során, amely mindannyiunk életére kihatással lesz. Az erdei élőhely-rekonstrukciós munkával olyan mikroklíma alakul ki a Peszéri-erdőben, amely gyakorlatilag ellensúlyozni képes a környéken a klímaváltozás negatív hatásait. Ha a program sikeres lesz, mintaként szolgál majd más élőhely-fejlesztési programokhoz hazánkban és külföldön egyaránt.

A pr-koordinátor Pajkó Andrea kérdésére elmondta, a projekthonlap skandináv ötletek alapján kapta ezt a különleges vizuális kezdőoldalát, amelyen végigkattintva a Peszéri-erdő 2017 őszi projektfotóin barangolhatnak a látogatók. A nagyképeken érdekességeket találhatnak az olvasók, felugró ablakba ágyazva szöveges és videós tartalmak formájában a projekt védett élőlényeiről, az erdőről, a tervezett beavatkozásokról, és a program céljairól.

Kérdésként hangzott el a hallgatóság soraiból, hogy milyen technikai nehézségekkel kellett megküzdeni a programozás során, s mekkora stáb dolgozott ezen, illetve mennyi idő alatt készült el a honlap.

Összességében remek hangulatú, érdeklődő Bács-kiskun megyei vállalkozónők között lehetett népszerűsítenünk az OAKEYLIFE társadalmi hatással bíró programját.

Köszönjük a lehetőséget!

Hírek honlap networking