Elérhető az OAKEYLIFE program online tanösvény térképe

A KEFAG Zrt. által elkészített és felállított 4 megállós tanösvényhez online, dinamikus térképet készítettünk, amely segíti a Peszéri-erdőbe látogató kirándulókat.

Az OAKEYLIFE program E3 akcióján belül vállaltuk egy 4 megállóból tervezett tanösvény elkészítését és felállítását a Peszéri-erdőben. 2019. november 11-én sajtóbejárással egybekötve mutattuk meg a frissen felállított tanösvényt és a régi erdészházból felújítva elkészült erdei oktatóközpontunkat, a projekt Bemutatóházát.

A 4 megállós tanösvény tábláinak képe elérhető a Letölthető menüpontunkból is, de aki személyesen keresné fel, és barangolná be a környéket, annak hasznos információkkal készültünk az alábbi digitális térképen.

Kérjük, amennyiben csoportosan látogatnának el hozzánk, vagy a Bemutatóházat is szeretnék felkeresni, jelezzék igényüket az alábbi címen kollégánknak: oktatas.oakeylife.knp /kukac/ gmail.com

Hasznos információkért kattintsanak a számozott és betűzött körökre!

  • a tanösvény több irányból való megközelíthetősége, GPS koordináták, parkolási lehetőség, az erdészeti Bemutatóház elérhetősége (oktatas.oakeylife.knp /kukac/ gmail.com), a 4 megállóhely témája megtalálható az alábbi térképen

Eredmények Hírek gyerek oakeylife sajtótúra oktatás Peszéri-erdő tanösvény tábla térkép